PATRON MODÜLÜ ve RAPORLAMA YÖNTEMLERİ

20 den fazla modülü ile güzellik merkezi ve salonların ihtiyaç duyduğu yazılım

PATRON MODÜLÜ ve RAPORLAMA YÖNTEMLERİ

Estebill mobil uygulaması ile iş yerinizde olmasınız dahi istediğiniz yerde telefonunuzdan sisteme bağlanarak anlık verileri çekip bütün sürece hakim olabilir ve problemli giden bir şeyler varsa müdahale edebilirsiniz. Her ne kadar profesyonel yönetici kadrolarıyla çalışıyor olsanız da işin sahibi olarak sizin verilere ve datalara hakim olmanız aynı zamanda yapacağınız yorum işin gelişimi adına çok değerlidir.

Estebill programı olarak biz bunu çok önemsiyoruz ne kadar uzakta olursanız olun işinizin başında olduğunuzu hissediyor olmanız ve aynı zamanda personeliniz bunu biliyor olması işinizin disiplinli ve doğru ilerlemesine sebep olur. Bu uygulama sayesinde merak ettiğiniz ve size yol gösterecek olan bütün raporlara tek tuşla ulaşabilecek, istediğiniz durum analizini yapabileceksiniz.

Estebill programı sizin asistanınız gibi çalışır, çekmiş olduğunuz herhangi bir raporu analiz seçeneklerine detaylı bir şekilde ayırarak sonuçları size süzülmüş ve sade bir şekilde verir. 8 tane ana raporun içinde 60 farklı tipte süzülebilen rapor sistemi ile siz merak ettikçe işinizin analiz derinliklerine inmeniz ve gelişiminizi sürdürmeniz artık çok kolay ve basit, siz yeter ki bilmek isteyin estebill hep yanınızda olacak.

  • 150+

    müşteri
  • 20+

    modül
  • 15+

    yıllık tecrübe
  • 35+

    farklı raporlama