Neden Estebill ?

20 den fazla modülü ile güzellik merkezi ve salonların ihtiyaç duyduğu yazılım

Neden Estebill ?

Estebill uzun yıllar boyunca oluşan sektörel bilgi ve tecrübenin yazılım hali olarak karşınıza çıkmaktadır.  Sınırsız veri girişi ile işletmenizin ihtiyaç duyduğu bütün analizleri yapabileceğiniz bir program olmakla birlikte yöneticinin en iyi yardımcılarından birisi olarak tasarlandı.

Geçmiş dönemlerin ve günümüzün en önemli değeri olan bilgi doğru kullanıldığında bizleri istediğimiz yere ve sonuca götüren en büyük etkendir. İşletme yöneticilerinin işi ve işleyişi anlık takip edebilmeleri için sade ve anlaşılır bir yapıda geliştirilen estebill bilgiyi doğru sonuçla birleştirir.

Yönetmenin altın kuralı ölçmektir, ölçemediğiniz hiçbir şeyi yönetemezsiniz, bu sebepten dolayı estebill sisteme işlemiş olduğunuz bütün veri ve dataları anlaşılır bir şekilde belirlenen raporlarla birlikte size sonuç olarak verir. Doğru bir işletim sistemi programının kolay kullanılabilir ve karışık bir yapıda olmaması gerekir, işte bu aşamada estebill bir adım öne çıkacak özellikleri ile size tam da bu anlattığımız gibi özelliklerle cevap veriyor. Peki nedir bunlar derseniz öncelikle bütün modüllere tek tuşla ulaşabilme özelliği ile programı hiç bilmeyen bir kimse bile küçük bir eğitimden sonra aktif bir şekilde bütün özellikleri ile kullanabilir.

Üyelerinizin satınalma hareketlerini izleyebildiğiniz gibi bünyenizde çalışan personellerinizin işlem ve satış performansını anlık takip edebiliyorsunuz. Belli bir maliyet altına girerek açmış olduğunuz müesseselerinizin en doğru şekilde yönetilmesi gerekir, işte bu aşamada estebill sizin en iyi yardımcınız olacak bütün detaylara hakim olarak işinizi yönetebileceksiniz.

  • 150+

    müşteri
  • 20+

    modül
  • 15+

    yıllık tecrübe
  • 35+

    farklı raporlama