ESTEBİLİN KULLANIM ALANLARI VE ÖNE ÇIKAN MÖDÜLLERİ

20 den fazla modülü ile güzellik merkezi ve salonların ihtiyaç duyduğu yazılım

ESTEBİLİN KULLANIM ALANLARI VE ÖNE ÇIKAN MÖDÜLLERİ

Estebill geniş işlem çeşitliliği ve modülleri ile birçok alanda ve sektörde kullanılabilir, bunlara örnek verecek olursak; Hastane içi Medikal Estetik bölümleri, doktor klinikleri, medikal estetik klinikleri, estetik ve güzellik merkezleri, diş klinikleri,  işini işleyişini ve personellerini doğru veri ile takip etmek isteyen tüm ticari işletmelerin en etkili yardımcısı olarak planlandı. Estebilin modülleri üyelerinizin kurumunuzdan içeri girmesi ile başlayan özellikleri ve takip sistemi ile en doğru sonucu üretmek için dizayn edildi, bunlardan ana başlık altında toplanan birkaçından şu şekilde bahsetebiliriz; Üye Kayıt, modülü kayıt ettiğiniz kişilerin doğum günü ve evlilik yıl dönümünü hatırlar ve kişilere tebrik sms i atabilirsiniz.

Randevu modülünden kısaca söz etmek gerekirse, randevu kaydı yapılan kişilere randevusundan bir gün önce hatırlatma smsi gider, kişisel randevu oluşturarak üyenizin işlem memnuniyeti sağlanabilir. Fiş modülü ile Personelleriniz işlemlere bu fişlerle girerek üyenin geçmiş dönemde neler satın aldığını kaç seans işlemi kaldığını hesaplayabilir, ve hizmet ve ürün satışı anlamında yeniden pazarlama yapabilir.

Cari kart modülüne üyelerinizin satın alma hareketlerini detaylı bir şekilde girerek geniş bir raporlama datası biriktirebilirsiniz. Görüşme kayıt modülü ile kurumunuza bilgi almak amaçlı gelen kişilerin bilgilerini modüle kayıt ederek, ajandaya ihtiyaç duymadan yada ne konuşulduğunu hatırlamaya çalışmadan tek tuşa basarak kişiyi arattırıp konuşulan bilgilerin yazılı datasına ulaşabilirsiniz. Personel modülü ile çalışanlarınızın özlük bilgilerini girip bütün detayları takip edebilirsiniz. Harcama defteri ile birlikte kurumunuzun genel ve günlük ödemelerini yazarak takip edebilir aylık raporla da genel masraflarınızı raporlayabilirsiniz.

Stok ve depo transfer, merkez deponuzdan satış kabinlerine çıktığınız ürünleri yada sarf malzemeleri takip edebilir fazla ve planlananın dışındaki kullanımları rahatlıkla tespit edebilirsiniz. Estebill programınız varsa size düşen görev sadece veri ve dataları işlemek olacak,  geriye kalan her şeyi estebilin sizin için yapacağında emin olabilirsiniz.

  • 150+

    müşteri
  • 20+

    modül
  • 15+

    yıllık tecrübe
  • 35+

    farklı raporlama